Bulk Volume Meting

Onze Producten & Projecten

We maken bij Pliant onderscheid tussen onze innovatieve producten en projecten welke wij in samenwerking met onze partners hebben voltooid. Pliant is druk bezig met de vertaalslag die onze voorgaande oplossingen nodig hebben om tot een volledig generiek en toepasbaar product te komen. Staat uw product er niet tussen, schroom niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

Producten

De producten van Pliant zijn generiek en toepasbaar in verschillende configuraties.

Projecten

Pliant is als integratiepartner dé partner voor uw vraagstukken. Lees verder naar de mogelijkheden.

Aanvraag

Wellicht staat hetgeen waar u naar opzoek bent hier niet tussen. Laat onze technici met u meedenken en vraag het ons.

Producten

Multi object identifier (MOI)

Het identificeren en decoderen van meerdere objecten tegelijkertijd

De MOI is het product voor het behalen van meer efficiëntie in het productieproces. Scan meerdere objecten tegelijkertijd en laat de MOI repeterend werk voor u doen.

Bulk Volume Scanner (BVS)

Scannen van volumes met behulp van LiDAR en ToF

De Bulk Volume Scanner is de nieuwste totaaloplossing van Pliant welke in staat is volumes te scannen indoor en outdoor en in alle weersomstandigheden. Het betrouwbare Volume Scanning Systeem kan gebruikt worden voor het scannen van volumes tot wel 250 meter met een reflexiviteit van 90%.

Projecten

Volume bepaling bieten

Volume van bietenbergen identificeren

Voor de productie van suiker is het belangrijk dat er voorraad van bieten is. Met de Pliant Bulk Volume scanner wordt het volume elke 15 minuten in kaart gebracht en eventuele laagstand gealarmeerd aan de operators.

Bulk doosscanner

Scannen van 100 doosjes in 2 seconden

Voor een van onze klanten heeft Pliant de Multi Object (bulk) scanner ingezet voor het scannen van barcodes op doosjes. Waar het voorheen met de hand werd gescand, worden nu 100 doosjes binnen 2 seconden geïdentificeerd.