kWALITEITSINSPECtie

Onze Producten & Projecten

We maken bij Pliant onderscheid tussen onze innovatieve producten en projecten welke wij in samenwerking met onze partners hebben voltooid. Pliant is druk bezig met de vertaalslag die onze voorgaande oplossingen nodig hebben om tot een volledig generiek en toepasbaar product te komen. Staat uw product er niet tussen, schroom niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

Producten

De producten van Pliant zijn generiek en toepasbaar in verschillende configuraties.

Projecten

Pliant is als integratiepartner dé partner voor uw vraagstukken. Lees verder naar de mogelijkheden.

Aanvraag

Wellicht staat hetgeen waar u naar opzoek bent hier niet tussen. Laat onze technici met u meedenken en vraag het ons.

Producten

3D Quality Inspector

Het classificeren en sorteren van onder andere tomaten

Pliant’s 3D quality inspector is een veelzijdige kwaliteitsinspectie welke bijna alle zichtbare en onzichtbare eigenschappen van producten kan vinden.

AI Grader

Graden en sorteren op basis van Artificial intelligence

Artificial intelligence wordt in een steeds breder scala toegepast. Pliant heeft de AI grader ontwikkeld waarbij het graden van objecten met een grote natuurlijke variatie toch met vision op te lossen is.

Projecten

Koekjes inspectie

3D kwaliteitsinspectie op gebak en food

Met een 3D opname worden veel eigenschappen van het koekje opgenomen en beoordeeld. Wij zijn in staat om gebreken, vormen en groottes te bepalen met onze software-suite

Verbrand gedeelte

Inspectie verbrande delen van koekjes

Een productieproces is nooit geheel constant. Productievariatie treedt op wanneer niet genoeg bijgestuurd wordt. Bijsturen gaat alleen met kennis en dus onze eindinspectie welke controleert of een koekje niet te ver is afgebakken.