Bouw & Industrie

Onze Producten & Projecten

We maken bij Pliant onderscheid tussen onze innovatieve producten en projecten welke wij in samenwerking met onze partners hebben voltooid. Pliant is druk bezig met de vertaalslag die onze voorgaande oplossingen nodig hebben om tot een volledig generiek en toepasbaar product te komen. Staat uw product er niet tussen, schroom niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

Producten

De producten van Pliant zijn generiek en toepasbaar in verschillende configuraties.

Projecten

Pliant is als integratiepartner dé partner voor uw vraagstukken. Lees verder naar de mogelijkheden.

Aanvraag

Wellicht staat hetgeen waar u naar opzoek bent hier niet tussen. Laat onze technici met u meedenken en vraag het ons.

Producten

Auto Process Guard (APG)

Procesbewaking

Met de Auto Process Guard bent u altijd op de hoogte van de staat en kwaliteit van uw proces. Ook kan het een alternatief bieden voor ‘domme’ camerasystemen. Denk hierbij aan het detecteren van mensen of voorwerpen in de buurt van robotisering.

Projecten

Inspectie betonblokken

vlakheid, rondheid en andere inspectiemogelijkheden

Pliant inspecteert betonblokken als eindcontrole op hoogte en breedte, maar ook gaten, rondheid en vlakheid van het product. Onze kwaliteitscontrole op basis van 2D en 3D zorgt voor minder fouten en een gecontroleerde werkomgeving.

Lasnaad controle

Het detecteren en beoordelen van lasnaden

Pliant inspecteerde in een voorgaand project verschillende lasnaden. Met lasertriangulatie werden de lasnaden gedetecteerd en met een vision script op kwaliteit beoordeeld.