Marktsegmenten

Voor al uw complexe technische vraagstukken en uitdagingen is Pliant uw ideale business- partner. Met haar multi disciplinaire team dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in het oplossen van gecompliceerde technische vraagstukken. Pliant heeft oplossingen gemaakt voor agrarische en voedsel sector, recycling industrie en de maritieme sector. Onze experts hebben oplossingen gecreëerd voor ongewone technische vraagstukken, zoals de visuele kwaliteitscontroles op gewassen of het elimineren van plastic uit huisvuil. Pliant bedenkt en creëert een oplossing voor uw technische uitdaging.

Wij leveren kwalitatieve en zeer betrouwbare technische oplossingen voor complexe vraagstukken in verschillende sectoren

De wereldwijde vraag naar vlees neemt toe: in de afgelopen 50 jaar is de vleesproductie meer dan verdrievoudigd. Vleeskwaliteit en -consistentie zijn belangrijk voor de tevredenheid van de consument. De kwaliteit van vlees wordt beïnvloed door onder andere de voedingsstatus tijdens de productie. Dat is waar Pliant met jaren lange ervaring u kan helpen bij het waarborgen van kwaliteit en verbeteren / automatisering van de productie en verwerking.

Nu het voedselsysteem nog meer geglobaliseerd wordt en ingrediënten vaak van continent naar continent kunnen reizen voordat ze op het bord van de consument terechtkomen, wordt de voedselveiligheid een steeds grotere uitdaging. Pliant is gespecialiseerd in het waarborgen van de veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van het voedsel zelf en de machines die er mee werken. Kijk snel verder naar wat wij voor u kunnen betekenen
 

Landbouw is de wetenschap en de kunst van het verbouwen van planten en houden van vee. Door de jaren heen heeft Pliant veel ontwikkeld aan vraagstukken uit de agriculture. Van sorteersystemen van anthuriums tot phenotypering van gewassen. Samen zorgen we voor oplossingen en verhogen van kwaliteit en welzijn van de dieren

Er zijn verschillende overwegingen om de logistiek te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteitsverbetering, afhankelijkheid van personeel, kostenreductie, veiligheid, verhoging van de productieflexibiliteit etc. Automatisering op zijn best, en wanneer deze correct wordt ingezet, levert dit veel voordelen op voor het resultaat van een bedrijf. Pliant biedt de volledige integratie van automatisering zoals productherkenning, kwaliteitscontrole en van robot pick and place tot verpakkings -automatisering.

De automatisering van de apotheek is geen nieuwe ontwikkeling – veel apotheken hebben sinds de jaren zestig een zekere mate van automatisering geïntegreerd. Denk hierbij aan: het tellen van pillen of capsules of het meten van vloeibare medicijnen, het samenstellen, lezen van gegevenscodes en het verwerken in databases van ERP-systemen, het controleren van naden en het bijvoorbeeld het verzegelen. Pliant heeft verschillende projecten mogen uitvoeren voor grote Farmaceuten.

Recycling is een van de beste manieren om een positieve invloed te hebben op de wereld waarin we leven. Recycling is belangrijk voor zowel de natuurlijke omgeving als voor ons. We moeten snel handelen omdat de hoeveelheid afval die we creëren steeds groter wordt. De natuurlijke grondstoffen van de wereld zijn eindig, en sommige zijn in zeer beperkte mate voorhanden. Pliant ontwikkeld daarom samen met verschillende partners machines en technieken voor het verbeteren van de recycle wereld.

Pliant Offshore is onderdeel van de Pliant Group en is zeer gespecialiseerd in meetoplossingen en besturingssoftware voor de internationale offshore maritieme markt. Pliant Offshore apparatuur en software assisteert bij o.a. het monitoren van kabel, paal, pijp, turbine, schip en structuur tijdens installatie, inspectie en onderhoud. Tijdens het produceren van producten biedt Pliant Offshore oplossingen die de werkzaamheden efficiënter en dus kosteneffectiever maken.

Wat is Sports Vision Training? Sport vision training is een vorm van training die zich richt op het verhogen van de visuele capaciteiten van een sporter binnen zijn sport. Door middel van visuele tests en screenings kunnen professionals bepalen waar een speler staat met betrekking tot zijn prestaties. Met de kennis van Pliant met betrekking tot vision, nauwkeurige object-tracking en andere soorten analyse zijn wij in staat atleten naar een nog hoger niveau te tillen.

De bouwsector is een van de grootste industrieën ter wereld. Ondanks het enorme potentieel hebben veel bedrijven het moeilijk door een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, een zwakke productiviteitsgroei en verspilling. Het is tijd om de zaken in de bouwsector vanuit ander perspectief te bekijken. Wij denken dat automatiseringstechnologieën de volgende grote stap zijn die bouwbedrijven zullen helpen om de komende 50 jaar te floreren.