Werken en leren bij Pliant

Wordt jij onze nieuwe collega?

Werken en leren bij PLiant

Pliant is dé partner als het gaat om complexe technische uitdagingen in
sectoren zoals Agro & Food, Recycling, Marine & Offshore en meer. Door de multidisciplinaire achtergrond en expertise van onze specialisten komen wij als team tot de mooiste oplossingen.

Of het nu gaat om visuele kwaliteitscontroles van gewassen of sortering van plastic. Omdat Pliant blijft groeien, zijn we op zoek naar leergierige collega’s die zich willen ontwikkelen in een inspirerende omgeving waarbij persoonlijke aandacht en innovatie centraal staat.

Innovatieve producten voor uitdagende sectoren, kom jij ons team versterken?

Vacatures van Pliant

Bekijk onze vacatures, wie weet zien we je binnenkort bij Pliant. Geen vacature die bij jou aansluit, maar toch geïnteresseerd? Bericht ons met een open sollicitatie en wie weet kunnen we alsnog iets voor elkaar betekenen. For English vacancies see below.

Open sollicitatie

Geen aansluitende vacature? Bericht ons!

Projectleider

Door de groeiende klantvraag is Pliant opnieuw opzoek naar een gedreven Projectleider!

Lead Engineer Robotica

Haal jij voldoening uit het bouwen aan en aansturen van een team engineers maar werk je graag ook zelf nog mee?

Lead Engineer AI

Ben jij goed in het ontwikkelen van AI oplossingen ten behoeve van een breed scala aan industriële toepassingen?

Junior Software ontwikkelaar

Heb je net je HBO opleiding mechatronica of een vergelijkbare opleiding afgerond en ben je toe aan een mooie werkomgeving?

Verkoper

Heb jij een (internationaal) newerk in de Offshore sector? Denk je in mogelijkheden en oplossingen én ontzorg je graag nieuwe klanten met hoogwaardige technische oplossingen?PLIANT VACANCIES

Lead of the AI-team

Do you have a passion for Artificial Intelligence? Are you eager to bring new technologies into a real life production environment? Then you might be the one we are looking for!

Sales Manager

Do you have an international network in the Offshore industry? Pliant Offshore is looking for an enthusiastic commercial talent to join our team.

Stage Lopen bij Pliant

mbo, hbo of wo-opleiding

Of je nu een mbo- hbo- of wo-opleiding hebt: je kunt bij ons altijd stage komen lopen. Pliant biedt het hele jaar door stageplekken voor onder andere de opleidingen, Mechatronica, werktuigbouwkunde, ICT, elektrotechniek, Technische bedrijfskunde, Economie en vele meer. De stageduur is bij ons geheel af te stemmen en varieert van een paar dagen tot 6 maanden.

Bij Pliant ben je een echte werknemer. Je zit samen met de andere collega’s in het kantoor te Breda en gaat aan de slag met verschillende technieken en innovatieve producten. Kom langs en wij laten jou zien waarom Pliant dé plek is om stage te lopen of Af te studeren.

Ervaring met de volgende onderwijsinstellingen

Ook als jouw academie er niet tussen staat gaan we graag met jou in gesprek.

Michel: “Projecten bij Pliant zijn uniek”

Zonder betrouwbare software zal hardware niet functioneren. Michel is software ontwikkelaar bij Pliant. De ontwikkeling van framework en ontwerp van software liggen in de handen van Michel. “Bij Pliant kennen we alleen maar stand-alone projecten. Geen enkel project waar wij aan werken is hetzelfde. Dat is uitdagend!” vertelt Michel op enthousiaste toon. Michel vertelt hoe belangrijk het ‘ontdekken – onderzoeken – ontwikkelen’ principe binnen Pliant is. “We moeten onderzoeken wat eventuele toepassingen kunnen zijn van nieuwe technieken. Dat is al een uitdaging op zich.” “Ik werk al geruime tijd bij Pliant en heb van mijn passie mijn werk mogen maken. Er is bij Pliant veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit komt niet alleen jezelf ten goede, maar ook het bedrijf. Met dit hechte team van specialisten creëeren we innovaties en producten die markten kunnen veranderen.”

Gerard: “Uitdaging zit in de identiteit van Pliant”

Bij Pliant komen hardware en software samen. Een van de verantwoordelijken binnen het softwaresegment is Gerard. Gerard is Software Architect en biedt daarnaast ondersteuning bij softwarematige uitdagingen. “Ik ga iedere dag met veel plezier naar Pliant.” vertelt Gerard. “Pliant is een hechte club van specialisten. We ontwikkelen nieuwe producten die het verschil maken in diverse branches zoals offshore, agro of recycling. Uiteraard horen daar de nodige technische uitdagingen bij!” Gerard is binnen Pliant continu bezig met het adopteren van nieuwe technieken. Gerard vertelt met enthousiasme wat voor complexe uitdagingen dit met zich meebrengt, “Dat zijn uitdagingen die wij zoeken als software architecten. We leren continu om nieuwe technieken toepasbaar te maken”. Hetgeen Gerard graag tegen geïnteresseerden zou willen vertellen, “Er is ongekend veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun jij binnen Pliant het verschil maken door het creëren van innovaties. Een uitdaging om aan te grijpen!”

Werken bij Pliant. Simon vertelt je er meer over.

Simon is consultant bij Pliant en verantwoordelijk voor projecten die in samenwerking met klanten of hardware partners worden uitgevoerd. Daarnaast is Simon teamleider van het developers team. “Ik zie mijzelf als de verbindende schakel tussen klant en het developers team.” “Waarom je bij Pliant wilt werken? Je werkt samen met een hecht team van specialisten aan toffe innovaties. Er is altijd uitdaging. Pliant biedt je de mogelijkheid om zelf een uitdaging op te zetten en daarmee aan de slag te gaan. Iedereen binnen Pliant werkt erg hecht met elkaar. Doordat je samen werkt aan innovaties ben je jezelf continu aan het doorontwikkelen. Zo kom je samen tot bijzondere producten die grote impact hebben in uitdagende sectoren. Wie wil nu niet bijdragen aan een uniek product.”

Liever direct kennismaken?

Heb je vragen over een vacature of over ons bedrijf? We vertellen je graag meer!

Link met ons

Volg onze LinkedIn pagina en blijf op de hoogte van de laatste vacatures en nieuwste oplossingen van Pliant!