Vacature

Senior C# Developer

Stel je eens voor; een werkplek waar jij als senior developer in een team komt werken van kundige developers. Samen voeren jullie innovatieve en uitdagende projecten uit. Geen dag is hetzelfde!

Bij Pliant komt innovatie en techniek samen. Wij zetten ons in voor integratievraagstukken met Vision (2D, 3D, conventionele algoritmes én met Machine Learning), Robotica, Sensoren en PLC’s. Samen met onze partners bieden we een compleet oplossing aan met innovatieve technische implementaties in één oplossing.

Naast de technische uitdaging vind je het ook leuk om je collega’s dagelijks de kneepjes van het vak mee te geven en eventueel je kennis over te dragen in een van de pizza sessies van onze Pliant Academy.

Zoek jij zo’n uitdaging? Dan ben je bij Pliant aan het goede adres.

Wij zijn op zoek naar een 

Senior C# Developer

WAT JIJ GAAT DOEN BIJ PLIANT

Als C# Developer ga je binnen je team aan de slag met de ontwikkeling van software voor allerlei verschillende doeleinden. Pliant kent een breed klantensegment, dat zorgt ervoor dat je voor verschillende eindgebruikers passende software zult gaan ontwikkelen, waarin je vaak gebruik zult maken van camerabeelden, point clouds en andere systemen om te integreren. Pliant heeft een doordacht en volwassen software platform die in de loop der jaren is verfijnd en uitgebreid, en continu wordt door ontwikkeld.

Je ontwikkeld software voor maatwerk oplossing voor de klant, generieke blokken voor het platform, user interface, communicatie interfaces, API’s en real-time aansturingen.  Als vakspecialist lever je je bijdrage op technisch vlak maar zorg je ook voor de juiste werkprocessen. Je taken bestaan o.a. uit:

WAT BRENG JIJ MEE ALS Senior C# Developer?

Wat Pliant jou brengt

Uitdaging

Een uitdagende en zelfstandige functie

Werksfeer

Prettige en flexibele werksfeer met genoeg faciliteiten

Zelfontplooiing

Veel ruimte voor zelfontplooiing, opleiding en ervaring

Groeien

Mogelijkheden tot groei binnen Pliant en de Barth Groep

Bericht ons nu!

Waar wacht je nog op? Stuur ons een bericht en laat ons je rondleiden bij Pliant.