Robot Vision

Onze Producten & Projecten

We maken bij Pliant onderscheid tussen onze innovatieve producten en projecten welke wij in samenwerking met onze partners hebben voltooid. Pliant is druk bezig met de vertaalslag die onze voorgaande oplossingen nodig hebben om tot een volledig generiek en toepasbaar product te komen. Staat uw product er niet tussen, schroom niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

Producten

De producten van Pliant zijn generiek en toepasbaar in verschillende configuraties.

Projecten

Pliant is als integratiepartner dé partner voor uw vraagstukken. Lees verder naar de mogelijkheden.

Aanvraag

Wellicht staat hetgeen waar u naar opzoek bent hier niet tussen. Laat onze technici met u meedenken en vraag het ons.

Producten

Automatische container uitlader

Het automatisch onladen van contrainers

In samenwerking met Copal heeft Pliant de dozenherkenning en vision algoritmes ontwikkeld. De software detecteert de locatie van alle dozen en bepaalt het uitlaadpatroon.

3D Dynamic Robot Controller (3DRC)

De universele dynamische robot controller

De 3DRC van Pliant is ontwikkeld om in zoveel mogelijk situaties toepasbaar te zijn. Door onze dynamische omgeving houdt onze robotcontroller rekening met constant veranderende variabelen.

Projecten

Tulip aligner

Recht leggen van bloemen

Tijdens het samenstellen van bossen is het belangrijk dat elke bloem dezelfde hoogte heeft. Normaliter voeren mensen deze handeling uit. Door middel van de 3D Dynamic Robot Controller is Pliant in staat bloemen in oriëntatie te veranderen

Bloembol sortering

Het sorteren en verwerken van bloembollen

Robotsortering voor bloembollen volstaat als uitdaging doordat de bollen niet mogen beschadigen. Pliant specialiseerde zich in het ontwerpen van verschillende ‘zachte’ grippers speciaal voor kwetsbare producten.

Materiaalsortering

Sortering door middel van een deltapicker

Materiaal scheiden moet zo snel en nauwkeurig mogelijk. Pliant ontwikkelde een systeem welke plastic tussen houtsnipper vandaan haalt.