MATERIAALSORTERING

Onze Producten & Projecten

We maken bij Pliant onderscheid tussen onze innovatieve producten en projecten welke wij in samenwerking met onze partners hebben voltooid. Pliant is druk bezig met de vertaalslag die onze voorgaande oplossingen nodig hebben om tot een volledig generiek en toepasbaar product te komen. Staat uw product er niet tussen, schroom niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

Producten

De producten van Pliant zijn generiek en toepasbaar in verschillende configuraties.

Projecten

Pliant is als integratiepartner dé partner voor uw vraagstukken. Lees verder naar de mogelijkheden.

Aanvraag

Wellicht staat hetgeen waar u naar opzoek bent hier niet tussen. Laat onze technici met u meedenken en vraag het ons.

Producten

Robotsort

Het sorteren van verschillende materialen met behulp van een deltapicker

Voor materialen die lastiger te scheiden zijn is de RobotSorter ontwikkeld welke op hoge snelheid en hoge nauwkeurigheid klein afval kan sorteren en scheiden. Vaak wordt de RobotSorter in combinatie afgenomen met een WasteSorter

NirSort

Het scheiden van verschillende materialen met behulp van NIR licht

Pliant ontwikkelde de besturing voor de NirSort van Senro. Door gebruik te maken van het lichtspectrum (NIR,SWIR en IR) zijn we in staat verschillende materialen met hoge luchtdruk nauwkeurigheid te scheiden. Denk bijvoorbeeld aan steen, hout, papier en kunststof (PET, PE, PP, PS, PVC).

MetalSort

Het scheiden van verschillende materialen met behulp van inductie

Ook voor de MetalSort van Senro ontwikkelde Pliant de besturing. Door slim gebruik te maken van timing en inductie zijn wij in staat zowel klein materiaal zoals PCB’s uit te scheiden, als grote brokken plaatstaal.

FiliSort

Het scheiden van verschillende materialen met behulp van FiliGrade watermerk

Plastic scheiden met het speciale FiliGrade watermerk. De FiliSort is uitgerust met speciale technieken voor het detecteren en sorteren van plastics en is de nieuwste ontwikkeling van Senro op het gebied van materiaalsortering.

Projecten

Plastic sortering

Plastic sortering

In samenwerking met Senro heeft Pliant de besturing ontwikkeld voor de PlasticSorter welke zwart plastic kan scheiden van houtsnippers. Deze Sorter is gebaseerd op de Pliant RobotSorter