Fenotypering

Onze Producten & Projecten

We maken bij Pliant onderscheid tussen onze innovatieve producten en projecten welke wij in samenwerking met onze partners hebben voltooid. Pliant is druk bezig met de vertaalslag die onze voorgaande oplossingen nodig hebben om tot een volledig generiek en toepasbaar product te komen. Staat uw product er niet tussen, schroom niet en vraag ons naar de mogelijkheden.

Producten

De producten van Pliant zijn generiek en toepasbaar in verschillende configuraties.

Projecten

Pliant is als integratiepartner dé partner voor uw vraagstukken. Lees verder naar de mogelijkheden.

Aanvraag

Wellicht staat hetgeen waar u naar opzoek bent hier niet tussen. Laat onze technici met u meedenken en vraag het ons.

Producten

TraitSeeker

Phenotyping met de TraitSeeker

In samenwerking met Phenokey is de TraitSeeker ontwikkeld welke gewassen kan inspecteren. De kracht van de TraitSeeker komt naar voren bij de combinatie van onder meer; RGB, Hyperspectraal, LiDAR en GPS.

Seed Respiration Analyzer (SRA)

Zuurstofgehalte meten zaadjes

De SRA maakt het mogelijk om in 4 temperatuur gecontroleerde zones uw zaadjes periodiek te inspecteren. De huidige configuratie maakt gebruik van zuurstofmeting, maar de sensorkeuze is geheel af te stemmen op uw inspectie.

Projecten

fluorescentie meting

Referentie meting

Pliant ontwikkelde samen met Photosyntax een Fluorescentiemeting waarbij twee momentopnames met elkaar worden vergeleken. Aan de hand van stijging of daling is de gezondheid af te leiden.

Kopdikte meting

Het contactloos meten van plantkopdikte

Pliant voerde voor een van zijn klanten een haalbaarheidsonderzoek uit naar het contactloos meten van kopdikte. Over een periode van tijd is hierdoor inzichtelijk welke groei de plant doormaakt.